Snabb leverans! Fynda
X
✓ Betala med Klarna faktura ✓ Fri frakt över 599 ✓ 14 dagars ångerrätt ✓ Tel: 08-566 276 02


Prenumeration på Strumpor - 3 Månader

Prenumeration hos Cool Socks!Nu kan du prenumerera på våra coola strumpor. Du väljer själv längd på prenumeration och antal strumpor som ska ingå varje månad -


 


Prenumeration hos Cool Socks!

Nu kan du prenumerera på våra coola strumpor. Du väljer själv längd på prenumeration och antal strumpor som ska ingå varje månad - och sen sköter vi resten. Vi skickar dig valfria strumpor av färgglada motiv - allt för att du ska slippa det tuffa jobbet med att själv välja färg på strumporna. Vi väljer ut strumpor från vårt stora galleri av strumpor på hemsidan men har även en del strumpor som inte syns för allmänheten som du som prenumerant får ta del av. Coolt va!?

Detta är den perfekta presenten, julklappen eller varför inte överraska en kär vän helt random med ett par strumpor? Vem skulle inte blir glad för det?

Skulle du vilja prenumerera på både dam- och herrstrumpor? Maila oss på [email protected] så löser vi självklart detta!

Våra strumpor innehåller:

75% Bomull
20% Polyamid
5% Elastan

Våra tvättråd är:

Strumporna skickar vi direkt hem till dig, eller till den du vill ge bort en prenumeration till. Vi har ett mycket stort sortiment med strumpor och väljer nya fina varje månad.Recensera produkt

Relaterade produkter

Coolsocks.se

Vi tycker att alla ska ha råd att köra riktigt roliga strumpor och underkläder av bra kvalité. Hos oss på Cool Socks hittar du färgglada och snygga strumpor till ett superkul pris. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Coolsocks.se